Eristyspeltityöt kokemuksella Seinäjoella ja muualla Etelä-Pohjanmaalla

Peltisepänliike Karjala Oy tekee eristyspeltityöt Seinäjoella ja Etelä-Pohjanmaan alueella. Palvelemme asiakkaita kokemuksella ja ammattitaidolla. 

 

Lue lisää palveluistamme ja ota yhteyttä! Voit soittaa, lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen. Tulemme mielellämme ilmaiselle arviointikäynnille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Teollisuuden peltityöt

Tarjoamme peltityöt teollisuuden tarpeisiin vankalla kokemuksella. Palveluihimme kuuluvat siilojen ja säiliöiden eristys ja pellitys sekä putkistojen eristys ja pellitys.

 

Valmistamme laadukkaita peltituotteita, jotka täyttävät kaikki kansallisten standardien ja rakennusmääräysten asettamat vaatimukset. Räätälöimme aina tuotteemme ja palvelumme myös asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Peltilistat mittojen mukaan

Valmistamme asiakkaan mittojen mukaan räätälöityjä peltilistoja muun muassa julkisivuihin, ikkunakiertoihin, ovenpieliin, läpivienteihin ja sisustuslistoituksiin. Meiltä löytyy sekä särmäys- että kanttikoneita, joiden avulla pystymme tekemään monenlaisia tuotteita. 

 

Saat meiltä tarvittaessa kaiken suunnittelusta ja mittojen ottamisesta asentamiseen saakka. Voit toimittaa meille mitat itse, mutta voimme myös tulla paikan päälle varmistamaan listojen tarkan koon. Ota yhteyttä henkilökuntaamme ja kysy lisää!

Tutustu myös rakennuspeltitöihin

Saat meiltä pellit ja peltien asennukset myös kaikenlaisiin rakentamisen tarpeisiin. Palvelemme yksityisiä kotitalouksia, yrityksiä ja julkista sektoria niiden vaihtelevissa tarpeissa.

 

Tuotteisiimme kuuluvat kattopellit, piipun pellit ja sadehatut, kattoturvatuotteet, kourut ja alastulot sekä ikkunapeltilistat.

Lisää rakennuspeltitöistä